Cursus ‘Belang van Buiten’

Wat heerlijk dat je mee(r) naar buiten wilt!

Wil je écht meer naar buiten in het leven van je kinderen? Wil je geïnspireerd en gemotiveerd worden? Dan is dit de cursus voor jou! Check de Scharrelshop.

In deze online cursus bomvol buitenspeelinspiratie leer je alles over het belang van buitenspelen en natuur- en seizoensbeleving voor kinderen én krijg je de tools, motivatie en inspiratie in handen om ook daadwerkelijk meer naar buiten te gaan met je kind(eren).

Gun jij jouw kind ook meer buiten?

‘Wat een waardevolle inzichten! Nooit bij stilgestaan wat voor leerprocessen dit bij kinderen teweegbrengt. Bedankt!’

Lotte – Roots&Wings Play

Voor een gezonde ontwikkeling van onze kinderen is het van cruciaal belang dat ze iedere dag buiten zijn; op dit moment liegen de cijfers er niet om. Kinderen komen tegenwoordig veel te weinig buiten. Hoe dat komt, wat het voor gevolgen heeft én wat je eraan kunt doen ga ik je vertellen. Ik leg uit wat je kunt doen om het roer om te gooien. Kennis is alles!

When you know better, you do better.

Geef je kind een gezonde basis!

Ga je mee, mee naar buiten?

‘De cursus gaf me bewustwording van het belang om naar buiten te gaan en handreikingen om dit te doen.’ Linda – moeder

Er gingen je al meer dan 140 cursisten voor!

Prijs inclusief digitaal werkboek: € 79,- (incl. btw)

‘Wat een heerlijke cursus! Met plezier gevolgd en ook heel wat meegeschreven. Dankjewel, het was een feestje!’

Gastouder het Kukelesaantje

Wil je erbij zijn? Koop de cursus dan nu en krijg direct toegang!

LET OP: In maart lanceer ik ook het Belang van Buiten Membership. Hierin neem ik je nóg meer mee naar buiten! We bouwen dan samen binnen een online platform aan een community met allemaal buitenliefhebbers en een enorme buitenspeel inspiratiebibliotheek: activiteiten, tips, ideeën, informatie, inspiratie en motivatie. Elke maand deel ik nieuwe content aan de hand van een thema. Wil jij hierbij zijn en als Founding Member meebouwen en instappen voor de laagste prijs? Schrijf je dan hieronder in voor de wachtlijst voor het Membership!

Wachtlijst Membership