Gratis downloads

TuinTuin

Download je mijn gratis bingokaarten? Leuk! Door een keer op bovenstaande advertentie te klikken help je mij: als je iets bestelt bij bol.com krijg ik een klein percentage van je bestelwaarde. Zo kan ik deze website en de downloads gratis blijven aanbieden. Dankjewel!

Buitenspelen met de Scharrelkids Bingokaarten

Op zoek naar een leuke activiteit voor in het bos of in je eigen woonomgeving?
Zin om te ontdekken wat ieder seizoen te bieden heeft?
Even geen inspiratie om ‘gewoon’ buiten te spelen?

Scharrelkids to the rescue! Hier vind je prachtige gratis bingokaarten om mee op pad te gaan. 

Hoe werkt het? 
Neem je zoekkaart en een potlood of stift mee naar buiten. Kijk goed naar de kaart: wat staat er allemaal op? Kun je alles ontdekken buiten? Kijk goed rond en geniet van alles wat er buiten te zien is. Beleef de seizoenen en ervaar hoe de natuur telkens weer verandert. 

Tip: lamineer de kaarten zodat je ze vaker kan gebruiken.

Download hier je gratis bingokaarten:

Buiten ontdekken met de gratis Scharrelkids Bingokaarten

Met de Scharrelkids Bingokaarten kunnen jullie heerlijk gaan speuren naar al het moois dat de seizoenen te bieden hebben. Er is ook een bingokaart voor in de stad of het dorp of in het bos. Wie als eerste een hele rij of de hele kaart helemaal heeft afgevinkt, heeft gewonnen!  

Tip: om papier en inkt te besparen en de kaart meerdere malen te gebruiken, kun je de kaart het beste uitprinten en daarna lamineren. Je kunt de plaatjes dan doorstrepen met een whiteboard stift, dat kun je makkelijk uitvegen. Zo kun je de kaarten keer op keer gebruiken! 

Heel veel plezier met ontdekken! Oh, tag je foto op instagram of facebook met #scharrelkids of #scharrelkidsclub wanneer je op pad gaat met deze mooie kaarten. We vinden het superleuk om te zien of jullie alles op de kaarten kunnen vinden! 

(Op de kaarten rust auteursrecht, graag niet kopiëren of commercieel gebruiken)